OVER BUTTON

 

Vanuit het landelijke Oene bieden wij maatwerk dienstverlening aan voor onze klanten.

 

Kenmerken van onze aanpak:

  • Gratis intakegesprek en prijsindicatie
  • Persoonlijke en pragmatische benadering, lage marges
  • Ouderwetse vaklui met goede referenties voor een redelijk tarief

 

BUTTON werkt tegen zeer scherpe tarieven omdat onze werkwijze anders is dan gebruikelijk.

 

Een aannemer werkt op basis van een fixed price, waarin een ruime marge is gecalculeerd voor manuren, projectleiding, materialen en overall risicotoeslag.

 

BUTTON werkt op basis van een open begroting, waarbij alle projectkosten op voorhand inzichtelijk worden gemaakt. De klant voert zelf de regie over het project en bepaalt vanuit het beschikbare budget voor welk afwerkingsniveau en materialen wordt gekozen. De klant kan gedurende het gehele project bijsturen en aangeven waar hij/zij wil investeren in kwaliteit en op welke elementen eventueel bespaard kan worden.

 

Het verbouwingsteam voert de werkzaamheden uit op basis van dienstverlening, d.w.z. verrekening vindt plaats op basis van nacalculatie, alleen de gewerkte uren worden in rekening gebracht Daarnaast bezoeken wij 1 maal per week het project om de voortgang te bespreken. Dit bezoek is bij het tarief inbegrepen.

 

Een van de uitgangspunten van BUTTON is het bewust kiezen voor kleinschaligheid en kwaliteit: dit kan alleen door met een relatief klein, maar betrokken team van medewerkers te werken. Alleen dan kan er sprake zijn van een adequate controle op kwaliteit van uitvoering en personeel. Wij bemiddelen alleen personeel en partners waarvoor wij persoonlijk garanties af kunnen geven.

BUTTON Connecting Factor

Huttenbosweg 2
8167 LB Oene
06 - 52 316 741
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PARTNERS


Traditionele-verven.nl